Om oss – “En kunde blir til flere”

Hvis du velger å samarbeide med Ansnes Entreprenør, får du en samarbeidspartner med lang erfaring. I over 30 år har vi bygget, rehabilitert og restaurert i Oslo, Asker, Bærum og Buskerud – men også andre steder i landet. Vi tror på den tradisjonelle fagmannen og har høy yrkesstolthet. Rehabilitering, restaurering og arkitekttegnede boliger med høye krav til materialer og håndverk har vært og er vår spesialitet.

Det som skiller oss fra andre entreprenører, er vår erfaring med spesielt krevende prosjekter. Vi har bygget for noen av Norges mest krevende kunder i en årrekke. Det har både gitt oss erfaring med å jobbe med avanserte materialer og byggeteknikker, og med byggherrer og prosjektledere som krever 100 % gjennomføring, kvalitet og service.

Ansnes Entreprenør har mottatt en rekke priser. Blant annet Oslo bys arkitektpris, Kulturvernprisen, Årets Askeladd i Asker, Opplæringsprisen i Akershus og Den gylne spikerpistol – en pris som deles ut av kommunal- og regionalministeren.

Vi legger vår ære i å gjøre et kvalitetsarbeid, levere som avtalt og helst litt bedre…

 

Ansnes Gruppen har innrettet seg etter åpenhetsloven og har etablert retningslinjer og rutiner for å håndtere faktiske og mulige konsekvenser for menneskerettigheter og anstendige forhold. Les mer om redegjørelsen her: Åpenhetsloven Ansnes Gruppen 

”Gjennom mange år som tømrermester har jeg vært med på å løse de fleste type oppdrag. I dag gir det meg en ekstra glede å følge med de unge lærlingene sin utvikling og fremgang. Gjennom godt arbeidsmiljø over flere år har vi opparbeidet oss trygghet og yrkesstolthet. Stoltheten får vi gjennom å utføre oppdragene våre til punkt og prikke, enda litt bedre enn kunden forventer det. Dette gir oss muligheter til å takke ja til blant annet noen av Norges meste krevende prosjekter til mindre prosjekter med enklere tilbygg.”

Ivar Rune Ansnes, grunnlegger og byggmester