Nyheter

Øk verdien på eiendommen din | Rehabilitering av bygg som en investering

Rehabilitering av bygg er en sikker investering som øker boligens verdi. I over 30 år har vi i Ansnes Entreprenør gjennomført mangfoldige rehabiliteringer av offentlige og private eiendommer.

Rehabilitering av bygg – en sikker investering for verdiøkning

Rehabilitering av bygg er investeringen boligen din trenger for å øke i verdi. Det er også en nødvendig prosess som kreves hvis bygget ikke tilfredsstiller myndighetenes vilkår for brukerkrav. Vi i Ansnes Entreprenør utfører rehabilitering på pålitelig og kompetent vis. Hos oss arbeider ryddige og engasjerte håndverkere, som har utført mindre og totale omgjøringer for en rekke fornøyde kunder.

For oss er det helt avgjørende å være en totalentreprenør som har ryggen din. Pålitelighet er noe vi setter svært høyt. Derfor har vi opparbeidet oss solid kunnskap om forhold utenfor selve rehabiliteringen, slik som tilstandsrapporter og dokumentasjon. Som totalentreprenør utfører vi rehabilitering av både eldre og nyere bygninger, samt bygningsdeler og elektriske anlegg.

Rehabilitering er ikke det samme som restaurering. Begge prosedyrene innebærer å endre en bygnings nåværende stand, men rehabilitering omfatter ikke verneverdige bygg. Selv om hovedmålet med rehabilitering ikke er å bevare et kulturminne, betyr ikke dette at husets stil skal forsømmes under en rehabiliteringsprosess. Dermed vil vi alltid ha som hovedfokus å bevare husets egenart når vi utfører rehabilitering på din eiendom.

Øk verdien på eiendommen din | Rehabilitering av bygg som en investering

Ansnes Entreprenør sikrer kompetent og ryddig rehabilitering

I likhet med restaurering, krever rehabilitering spisskompetanse. Derfor kan vi garantere at alle våre kompetente håndverkere vet hva dem driver med. Med lang fartstid i bransjen, har vi gjennom en årrekke løst de vanskeligste oppgavene innen rehabilitering. Vårt søkelys på pålitelighet, engasjement, og ryddighet, har resultert i en bred kundebase med fornøyde kunder.

Med en totalentreprenør som oss får du spisskompetansen som kreves for en sikker verdiøkning. Gjennom historien har vi utført et bredt spekter av rehabiliteringsarbeid for både offentlige og private kunder. Et av våre nyere prosjekter er rehabilitering av åtte boligblokker på Høvik. Her består arbeidet av fasadeutbedring, etterisolering av loft, samt rørfornying av innvendig avløp og stammer.

Hos oss finner du et sammensveiset team der alle tømrerne har nordisk fagbrev og god norskkompetanse. Rehabilitering er bare en av prosedyrene som utføres av våre pålitelige håndverkere. Har du ansvar for et verneverdig bygg som trenger restaurering, har vi et eget restaureringsteam med ekspertkompetanse på lafting. Kvalitet er selve fundamentet for vår virksomhet. Dermed retter vi oss mot deg som søker kompetanse og kvalitet fremfor rimelighet og unøyaktighet. Kontakt oss i dag for en ryddig prosess som forhindrer slett arbeid.

FAQ

Hva er best av rehabilitering og restaurering?

Hva som er mest hensiktsmessig av rehabilitering eller restaurering avhenger av typen bygg. Restaurering utføres på verneverdige bygg, mens rehabilitering først og fremst utføres for at boligen skal tilfredsstille myndighets- og brukerkrav.

Hva er rehabilitering enkelt forklart?

Rehabilitering av bygg utføres for å sikre at boligen innfrir myndighetenes retningslinjer for brukerkrav. Prosedyren består av en rekke prosesser, deriblant rehabilitering av nyere og eldre bebyggelse, bygningsdeler og tekniske anlegg.

Hvorfor rehabilitere bygg?

Det er nødvendig å rehabilitere bygg for at bygningen skal være i tråd med myndighets- og brukerkrav. Rehabilitering er en sikker investering som kan øke boligens verdi.