Nyheter

Restaurering av gamle bygg | Hvordan en totalentreprenør kan forbedre prosessen

Restaurering krever spisskompetanse. Vi i Ansnes Entreprenør har over 35 års erfaring med restaurering av gamle bygg. Hos oss arbeider pålitelige og dyktige tømrere, som på kompetent vis utfører de mest krevende oppgavene.

Restaurering – en komplisert prosess som krever særegen kompetanse

Restaurering er noe helt annet enn rehabilitering. Når et verneverdig bygg skal få tilbake sin fordums prakt, er riktig kompetanse avgjørende. Vi i Ansnes Entreprenør har over 30 års erfaring, noe som gjør oss i stand til å håndtere de største utfordringene på området. Med engasjerte og norsktalende tømrere i spissen, utfører vi restaurering på ryddig og pålitelig vis.

Rehabilitering er ikke det samme som restaurering. Selv om begge prosedyrene innebærer å endre byggets nåværende stand, er hensikten annerledes. Til forskjell fra rehabilitering, omfatter det verneverdige bygg, der målet er å ivareta bygningens antikvariske verdi. Byggets autensitet står i sentrum, der verneverdige bestanddeler skal bevares så autentisk som mulig.

Restaurering av gamle hus gjort ryddig og pålitelig

For å bevare verdifulle elementer fra eldre hus, trenger du håndverkere med et solid kompetansegrunnlag. Forskjellen på rehabilitering og restaurering er ikke åpenbar for alle, noe som kan gjøre valget av entreprenør utfordrende. Dermed er det viktig å forsikre seg om at entreprenøren som utfører arbeidet har tilstrekkelig erfaring på området.

Restaurering av gamle bygg | Hvordan en totalentreprenør kan forbedre prosessen

Vi i Ansnes Entreprenør har både kompetansen og erfaringen som kreves for å utføre det på best mulig vis. I over 30 år har våre pålitelige tømrere utført restaureringsarbeid for en rekke fornøyde kunder. Vårt eget restaureringsteam har ekspertkompetanse innen lafting, og har gjennomgått omfattende kursing på området.

Ansnes Entreprenør – en totalentreprenør du kan stole på

Pålitelig, engasjert og ryddig er prinsippene vi i Ansnes arbeider etter. Det er svært viktig for oss å være en totalentreprenør du kan stole på. Derfor har vi opparbeidet oss en solid kundebase som består av både offentlige og private eiere. Hos oss får du kvaliteten og kompetansen du som kunde har krav på.

Det er ikke utelukkende selve restaureringsprosessen vi som totalentreprenør har erfaring med. Gjennom flere år har vi utført tilstandsvurderinger og dokumentasjon av verneverdige bygg. Et av nylig avsluttede prosjekter er Presterud Gård, der våre tømrere og elektrikere har sikret byggherren godt resultat.

Har du et bygg som ikke møter dagens bruker- og myndighetskrav, utfører vi også rehabilitering. I en årrekke har vi opparbeidet oss solid kompetanse på rehabilitering av ulike typer bygg, for både private og offentlige kunder. Våre engasjerte håndverkere har lang erfaring med totale og mindre omgjøringer. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt!

FAQ

Hva er forskjellen på restaurering og rehabilitering?

Restaurering utføres på verneverdige bygg, der hensikten er å bevare bygningens kulturhistoriske verdi. I motsetning til restaurering, handler rehabilitering om å utføre arbeid på et bygg slik at det tilfredsstiller myndighetenes retningslinjer for brukerkrav.

Hvem kan utføre restaurering på gamle bygg?

Ansnes Entreprenør er et sikkert valg hvis du leter etter en entreprenør som kan utføre alle typer restaureringsarbeid. Med over 30 års erfaring på området, vil pålitelige og kompetente håndverkere utføre restaurering etter boken.

Hvilken entreprenør er best på restaurering?

Ansnes Entreprenør har et eget restaureringsteam som har solid kompetanse innen restaurering. Våre håndverkere har tatt en rekke kurs for å tilegne seg ekspertkompetanse på både større og mindre oppdrag.