Nyheter

Historisk bygg ferdig

Sjåførboligen er sidebygning til Nansentunet som ligger på Elnestangen ved Håkavik i Vollen og er oppført rundt århundreskiftet. Jobben ble vunnet gjennom vår rammeavtale med Asker kommune.

Formålet med oppdraget er å tilbakeføre bygningen til boligformål.
Prosjektet er en totalrehabilitering hvor ulike tiltak har blitt iverksatt; Bygget skal fremstå som uendret utvendig, eksteriøret skal ha samme type material og utforming, takstein gjenbrukes så langt det lar seg gjøre, grunnmur beholdes og rehabiliteres med drenering, isolasjon og nødvendig puss, bygget rives til reisverk og nødvendig råteutskifting utføres, bygget isoleres med Isocell blåseisolasjon, bad og kjøkken etableres, inngangsparti gjenoppbygges som eksisterende, nye vinduer og dører monteres.

Bygget er nå ferdig og har fått omtale av Budstikka. Se link nedenfor

Sjåførbolig på Nansentunet