Nyheter

Arkitekttegnet hus | Finn en erfaren entreprenør til ditt prosjekt

Når du ønsker å få oppført et arkitekttegnet hus, er det avgjørende å finne en erfaren entreprenør. Vi i Ansnes Entreprenør har erfaringen og kompetansen som kreves for å sette opp de mest tekniske boligene i Norge. Hos oss jobber pålitelige tømrere med spesialkompetanse innen nybygg og utbygging av eksisterende hus.

Oppføring av arkitekttegnet hus krever spesialkompetanse

Oppføring av arkitekttegnet hus er en omfattende oppgave, noe som krever spesialkompetanse. I motsetning til oppføring av ferdige bygg, er det avgjørende at entreprenøren har spisskompetanse på hvordan et arkitekttegnet hus skal bygges, og det samme gjelder ved videre utbygging av eksisterende hus.

Vi i Ansnes Entreprenør har spesialkompetansen som kreves for å utføre oppføring av arkitekttegnede hus. Gjennom en årrekke har vi bygget noen av de mest teknisk krevende nybyggene og rehabiliteringsbyggene i Norge. Disse byggene har svært avanserte arkitektoniske utforminger, med krevende installasjoner som for eksempel spa og hjemmekinoanlegg.

Gjennom en lang fartstid i bransjen har vi etablert et tett samarbeid med seriøse leverandører. Dette har resultert i at vi kan tilby materialer av solid kvalitet til en konkurransedyktig pris. Spesielt fordi bærekraft er svært viktig for oss, har vi plukket ut leverandører som tilbyr klimavennlige materialer.

Arkitekttegnet hus | Finn en erfaren entreprenør til ditt prosjekt

Vi i Ansnes Entreprenør har levert arkitekttegnede hus i over 35 år

I over 35 år har vi i Ansnes Entreprenør bygget arkitekttegnede hus til fornøyde kunder. Pålitelig, engasjert og ryddig er prinsippene som danner fundamentet i vår virksomhet. Vi gjør derfor vårt ytterste for at disse prinsippene reflekteres i alle kundeforhold. Prinsippene er også godt etablert hos våre ansatte, der alle har nordisk fagbrev og god norskkompetanse.

Som din entreprenør, har Ansnes Entreprenør alltid ryggen din. Vi gir deg derfor ikke et tilbud med en urealistisk pris som kan føre til ufullstendig arbeid. Selv om vi alltid setter kvalitet over kvantitet, betyr ikke dette at vi ikke opererer med konkurransedyktige priser. Ei heller vil vi kreve mer penger for en jobb enn det jobben faktisk krever. Hos oss sikrer du kvalitet for hver krone.

Ønsker du å få bygget et arkitekttegnet hus av ypperste kvalitet er vi entreprenøren for deg. Som totalentreprenør har vi bred kompetanse innen bygg, elektro og eiendom. I tillegg til å bedrive oppføring av arkitekttegnede hus og videre utbygging av eksisterende bygg, utfører vi en rekke andre oppgaver. Dette inkluderer blant annet restaurering, rehabilitering, prosjektering og prosjektutvikling, i tillegg til en rekke tjenester innen flis, mur og betong.

Uansett om du tenker på et stort boligkompleks eller et enkelt tilbygg, i både offentlig og privat sektor, står Ansnes Entreprenør AS klar til å hjelpe. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

FAQ

Hvor mye koster bygging av arkitekttegnet hus?

Vi i Ansnes Entreprenør bygger arkitekttegnede hus til en konkurransedyktig pris. Kvalitet og pålitelighet er svært viktig for oss, dermed vil vi gi deg det du betaler for.

Hva menes med arkitekttegnet?

Et arkitekttegnet hus er et hus som er designet for en bestemt tomt og en bestemt kunde. Med et arkitekttegnet hus får du akkurat den boligen du drømmer om.

Hvorfor kjøpe nybygg?

Det er flere fordeler med å kjøpe nybygg. Først og fremst krever nybygg lite vedlikehold på sikt, i tillegg til at byggene har lave energi- og strømutgifter.