Nyheter

Rehabilitering av bygg | En bærekraftig investering

Rehabilitering er en investering som både er bærekraftig og økonomisk gunstig. Gjennom en årrekke har vi i Ansnes Entreprenør utført et bredt spekter av rehabiliteringsarbeid på private og offentlige bygg. Bevaring av allerede oppførte byggemasser er svært viktig for oss, noe vi som totalentreprenør har bred kunnskap om.

Rehabilitering av bygg er en bærekraftig investering

Rehabilitering av bygg er en bærekraftig investering som kan øke boligens verdi. Når det gjelder bevaring av allerede oppførte byggemasser, er det viktig å skille mellom rehabilitering og restaurering. Forskjellen mellom metodene ligger i deres hensikt. Rehabilitering utføres først og fremst for å gjøre et bygg i stand til å møte gjeldende myndighets- og brukerkrav, mens restaurering innebærer bevaring av verneverdige bygg.

De mest klimavennlige boligene er dem som ikke bygges. Derfor er rehabilitering av bygg noe vi i Ansnes Entreprenør setter høyt. Når et bygg rehabiliteres er det viktig at funksjonaliteten bevares, noe som setter krav til autentisitet. Det er avgjørende at bygget ikke mister sitt særpreg under prosessen, noe våre kvalitetsbevisste håndverkere alltid har i bakhodet.

Som totalentreprenør innehar vi bred kunnskap om ulike former for rehabilitering, noe vår lojale kundebase vitner om. I over 30 år har vi arbeidet for at eksisterende boliger skal bevares på best mulig vis. Ettersom bærekraft er svært viktig for oss, strekker vi oss langt for å gi deg en sikker investering som er bra for miljøet på kort og lang sikt.

Rehabilitering av bygg | En bærekraftig investering

Vi i Ansnes Entreprenør utfører kvalitetssikret rehabilitering

Kvalitetssikret rehabilitering kan være en omfattende prosess. Derfor er det avgjørende å velge en entreprenør med et solid erfaringsgrunnlag. Gjennom historien har vi i Ansnes Entreprenør gjennomført både større og mindre omgjøringer av bygg. Våre prosjekt omfatter alt fra rehabilitering av eldre og nyere bygninger, til endring av planløsning, og oppgradering av elektriske anlegg.

Noen av våre nåværende prosjekter er totalrehabilitering av sykehjem etter brannskade, rehabilitering av boligblokker på Høvik, samt etablering av tilbygg og omgjøring av leiligheter. Nylig har vi også gjennomført restaurering av Circus Bygningen på NMBU i Ås.

I tillegg til rehabilitering, er også restaurering et bærekraftig alternativ. Har du et verneverdig bygg som skal forbedres, men samtidig bevare sin antikvariske verdi, er vi entreprenøren du trenger. Med vårt eget restaureringsteam sin ekspertkompetanse, løser vi selv de vanskeligste oppdragene. Pålitelig, engasjert og ryddig er verdiene vi arbeider etter, og det er svært viktig for oss å realisere disse verdiene i alle kundeforhold. Hos oss får du kvalitet og nøyaktighet fremfor priskutt og unøyaktig arbeid.

Ønsker du å vite mer? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

FAQ

Hvorfor rehabilitering av bygg?

Rehabilitering av bygg er en bærekraftig investering på både kort og lang sikt. I tillegg kan rehabilitering øke boligens verdi.

Er rehabilitering av bygg bra for miljøet?

Det er bedre å rehabilitere et allerede eksisterende bygg enn å rive en eiendom for å bygge nytt. Dermed er rehabilitering av bygg både en bærekraftig investering, og en klok økonomisk avgjørelse.

Hva er bærekraft i byggebransjen?

Rehabilitering av bygg er et viktig tiltak for å drive bærekraftig drift. De mest miljøvennlige husene er dem som ikke bygges. Derfor er vi i Ansnes entreprenør svært opptatt av bevaring av allerede eksisterende byggemasser.