Nyheter

Følg og lik oss på Instagram og Facebook

Vi er oppdatert på sosiale medier og har i den forbindelse lagd ny instagram og facebook, slik at det skal bli enklere for våre kunder og eventuelle nye kollegaer å finne informasjon og få et innblikk i våre prosjekter.

 

INSTAGRAM

Vår instagram ansnesprosjekter viser mange av våre spennende prosjekter både innvendig og utvendig. Her vises det bilder og filmer underveis i prosessen og ferdigstilte prosjekter for å få et helhetlig inntrykk. Hensikten ved etablering av instagram er å få innblikk i hvordan vi arbeider og bredden av prosjekter vi utfører.

Innholdet som blir lagt ut på instagram er godkjent av respektive byggherrer.

Innholdet som blir lagt ut på instagram er godkjent av respektive byggherrer.

 

FACEBOOK

Vår facebook side Ansnes Entreprenør vil være et sted vi utlyser nye stillinger, og andre viktige nyheter. Hensikten ved etablering av Facebook er å enkelt finne informasjon om oss og hvordan vi arbeider.